Vi fick möjligheten att från prata med Isabell från PEC och ställde några frågor om hur det är att jobba för dem.

Marie från KombiKonsult berättar sin rutin när hon söker nya medarbetare och delar också med sig om tips på hur man kan göra som arbetssökande för att väcka intresse hos rekryteraren.

Vi fick prata med Releasy som just nu söker arbetare!

Vi fick prata med Roger från Dalecarlia Crew som berättar om företaget och vad de söker i nya medarbetare!

Vi fick prata med Gun och höra om allt från hennes företag Jajamen till hur hon tänker när hon söker nya medarbetare i rekryteringsprocessen.

JobbPodden Med Mattias Liljeqvist och Nina Hamrin Curonova

 

Mattias Liljeqvist är konstnären som förbättrar vår hälsa.

 

Möt Mattias som berättar om sin väg fram till att vara heltids konstnär sedan 15 år tillbaka. Hans konst hänger på kända företags väggar som bland annat King och Länsförsäkringar, på sjukhus och ingår även i ett forskningsprojekt. Han har tilldelats Region Östergötlands Kulturstipendium för Nyskapande projekt. Naturen är bästa konstnären säger Mattias och hans grund arbetssätt är att skapa illusioner. Nästa utställning heter Urskogen.

 

Välkommen att lyssna!

JOBBPODDEN Träffar Tore Vikander från Hotell Havsbaden, med Nina Hamrin, Curonova

 

Vi träffar Hotell Havsbadens drifts chef Tore Vikander. Vi pratar om hur du kan få jobb inom besöksnäringen oavsett bakgrund, vad finns det för typ av tjänster inom hotell, restaurang och konferens, vad du kan tänka på när du söker jobb.

Starta eget företag!

Med Melisa Milak och Nina Hamrin Curonova

 

Är du nyfiken på att Starta eget företag? Curonova träffar Melisa Milak som berättar sin ovanliga historia till att komma igång och starta eget. Här får du verktygen och ledtrådar till vad du skulle kunna starta för affärsverksamhet. Du behöver inte ha allt på plats eller en förmögenhet på banken.

 

Välkommen in och lyssna!

MOD att tro på sig själv - Eva-Lotta Kling Von Schmalensée och Nina Hamrin Curonova Mitt fokus har alltid varit att få folk att lysa! - Eva-Lotta Kling Von Schmalensée. Curonova träffar Eva-Lotta som är utbildad EngagemansAmbassadör och har jobbat som skolchef, rektor och lärare. Här pratar vi om MOD att tro på sig själv, att du får göra det du brinner för och mår bäst av.

Pigge Werkelin träffar Nina Hamrin Curonova i JobbPodden!
 
Vi träffar en av Sveriges stora entreprenörer. Här får vi massor av idéer på hur vi kan tänka och göra för att hitta nästa jobb.
Pigge trivs med att vara gotlänning och entreprenör. I rollen av entreprenör är min uppgift att hitta nya vägar och nya lösningar. Oftast lösningar som det inte finns något klart regelverk kring och då blir det problem för t ex byråkraterna. I många fall så uppfattar byråkraten, bevararen och bevakaren en entreprenör som något hotfullt.
Flera av mina projekt har idiotförklarats när bygget pågår, men när samma människor sett slutresultatet blir projekten istället hyllade. Jag tror att det ofta är osäkerhet som skapar motsättningar.
Välkommen in och lyssna!
 
Vi har många seminarium på Curonovas Youtubekanal!
---------------------------------------------------------------
Curonova KAN arbetsmarknaden!
Genom kvalité, ansvar och närhet, matchar vi dig till ditt nya jobb eller utbildning!

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App